Вход


Изработка на онлайн магазин, с уеб дизайн и структура подходящ за детски играчки и стоки

present alira 002Интернет магазин изработен и базиран на система за контрол на съдържанието, разполага с удобен административен панел на български език за администриране, както на сайта, така и на онлайн магазина.

Изработка на  нлайн магазин за детски стоки и играчки, с неограничена възможност за развитие в бъдеще, както и добавянето на неограничен брой категории и продукти в магазина.

Нов продукт в онлайн магазина се добавя само с няколко клика на мишката за не повече от 5 минути.

Попълването на данните на купувача в количката за пазаруване е максимално опростено и улеснено, могат да пазаруват, както регистрирани потребители и такива без да се регистрират на сайта.

Функцията за създаване на купони за отстъпки, работещи в указан период от време, както и подаръчни такива(GIFT), които работят само за еднократно ползване, дава възможност за безгранични комбинации за промоции и отстъпки.

Функцията "Добави в предпочитани" дава възможност на купувача да заделя предпочитани стоки, от които да избере и закупи най подходящите.

Функцията за сравнение на продуктите дава възможност на купувача да подреди с лекота определини продукти в таблица и така да направи сравнение по между им.


Допълнително при необходимост могат да бъдат добавяни не ограничен брой езици!

 

Пакетът включва още:

  • Фиртър за търсене на продукти по всакакви показатели
  • Адаптивен уеб дизайн за мобилни устройства
  • *Безплатна регистрация на домейн име и хостинг план за 1 година
  • Пълна инсталация и конфигуриране сайта на хостинг
  • Онлайн обучение за работа с административния панел на сайта и магазина
  • Една седмица тестов полигон, на който ще можете да се учите на работа с магазина.

 

 

Мобилно меню

    Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. С посещението си Вие се съгласявате с използването на бисквитки!      СЪГЛАСЕН СЪМ!