Вход


Изработка на флаш сайт

flash sites header 001flash sites header 002flash sites header 003

orange line300 001

 Уеб дизайн и изработка на флаш сайт

Ако сте решили сериозно да се заемете с рекламиране на своята дейност и продукти в интернет, то на първо място ви трябва сайт. Сайта ще е Вашето представителство - Вашият офис в интернет пространството, ако искате той да изглежда, атрактивен,  скъп и солиден то на вас ви е нужен флаш сайт!

Именно уеб дизайна на флаш сайта предизвиква най - голям респект в потребителите на интернет - тоест Вашите потенциални клиенти.

Флаш технологиите, които се прилагат при изработката на флаш сайт и неговия уеб дизайн позволяват да го направим "жив" и външно несравнимо по - привлекателен от сайт със статична графика. Динамичните ефекти на флаш сайта ще накарат посетителя повече време да се задържи на сайта, което от своя страна дава повече шансове той да се превърне във Ваш клиент.

Флаш сайта ще ви позволи да се откроите от конкуренцията, а това е една от основните задачи в претъпканото с информация интернет пространство.

Цени за флаш сайт:

  • Стандартен модел цена без преработка на темплейта 390 лева
  • Стандартен модел цена с увеличение броя на позициите в навигационния панел 390 лева
  • Стандартен модел с преработка на темплейта до уникален дизайн - 390лева + 100лева дизайн
  • Допълнителна HTML страница - 20.00 лева

Безплатен домейн и хостинг за една година (Виж поддръжка на сайт)

 

 

Мобилно меню

    Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. С посещението си Вие се съгласявате с използването на бисквитки!      СЪГЛАСЕН СЪМ!