Регистрация на домейн и хостинг план

00000 all pages shops 606 205 3

orange line300 001

Регистрация на домейн и хостинг план!

Регистриране на домей име и хостинг план за уеб сайт, по някога предизвиква трудности у клиенти, които за пръв път прибягват до такъв тип услуги.

Наш консултант ще Ви консултира какъв домейн да изберете за своя уеб сайт и най подходящият хостинг план за него. Можете и сами да регистрирате домейн и хостинг план за уеб сайт като посетите страницата на нашите партньори от www.ns1.bg Според нас тове е най-доброто в момента, като цена-качество!

 

Какво е Домейн?

Това е името, което изписвате в адресната лента на браузъра(адреса на сайта). Името на домейна служи за адресация на възлите на Интернет мрежата и на разположените по тях мрежови ресурси: (уебсайтове, пощенски и други сървъри и други услуги) в удобна форма за ползване от човека. Домейните са създадени за удобство на хората, тъй като адресите изписани с букви се помнят лесно.
 
Какво е Хостинг?
Уеб хостинг е услуга, която предоставя на физически лица и организации хостинг (място върху сървъри) за уеб страници уеб сайтове и друг вид информация. На практика това е абонамент за определен срок за ресурсите на сървър, който има директен и висококачествен достъп към Интернет. С две думи мястото, където са разположени файловете на Вашият сайт. Като правило хостинг компаниите отдават абонамент минимум за една година.

 

 

Мобилно меню