Вход


Регистрация на домейн и хостинг план

00000 all pages shops 606 205 3

orange line300 001

Регистрация на домейн и хостинг план!

Регистриране на домей име и хостинг план за уеб сайт, по някога предизвиква трудности у клиенти, които за пръв път прибягват до такъв тип услуги.

Наш консултант ще Ви консултира какъв домейн да изберете за своя уеб сайт и най подходящият хостинг план за него. Можете и сами да регистрирате домейн и хостинг план за уеб сайт като посетите страницата на нашите партньори от www.ns1.bg Според нас тове е най-доброто в момента, като цена-качество!

 

Какво е Домейн?

Това е името, което изписвате в адресната лента на браузъра(адреса на сайта). Името на домейна служи за адресация на възлите на Интернет мрежата и на разположените по тях мрежови ресурси: (уебсайтове, пощенски и други сървъри и други услуги) в удобна форма за ползване от човека. Домейните са създадени за удобство на хората, тъй като адресите изписани с букви се помнят лесно.
 
Какво е Хостинг?
Уеб хостинг е услуга, която предоставя на физически лица и организации хостинг (място върху сървъри) за уеб страници уеб сайтове и друг вид информация. На практика това е абонамент за определен срок за ресурсите на сървър, който има директен и висококачествен достъп към Интернет. С две думи мястото, където са разположени файловете на Вашият сайт. Като правило хостинг компаниите отдават абонамент минимум за една година.

 

 

Мобилно меню

    Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. С посещението си Вие се съгласявате с използването на бисквитки!      СЪГЛАСЕН СЪМ!