Вход


Изработка на динамичен уеб сайт на ниска цена

Написана от Валентин
00000 all pages 606 205 3 
 
orange line300 001

Уеб дизайн и изработка на динамичен уеб сайт за 100 лева

Hие разработваме проекти, и изграждаме уеб сайтове на ниски цени за по-широк кръг потребители.

Всеки бизнес има нужда от представяне в интернет. Затова и цените ни започват от 100.00 лева за уеб сайт - сума, която всеки може да си позволи. Малките, стегнати и добре планирани според нуждите сайтове дават възможност и малкият бизнес да бъде представен в интернет пространството подобаващо на по-ниски цени! Не са Ви необходими каквито и да било познания! Няма да Ви обременяваме и затрудняваме с така ненужните за Вас термини, използвани в уеб дизайна! Просто пресметнете какво бихте отделили като цена за изработка на уеб сайт, направете запитване за сайт, а ние ще направим всичко останало.

{xtypo_rounded4}Цените ни започват от 100.00 български лева за уеб сайт!{/xtypo_rounded4}

Ниска цена за сайт - от къде идва тя?

Бързото развитие на компютърните технологии и разработването на нови системи дава възможност за значително поевтиняване цената за изработка на сайт. Наличието на съвременен софтуер за създаването на заготовки и дизайн на сайт могат да осигурят до 80% по - ниска цена за изработка на уеб сайт. Времето и количеството труд изразходени за изработката на уеб сайта са относителни понятия, тъй като колкото е по-опитен екипът изработващ сайта , толкова по-малко време ще му е необходимо за изработка на уеб сайт. От тук се получава и ниска цена за изработка на сайт.
Базирани на CMS система за управление на съдържанието, тези сайтове дават възможност за първоначална ниска цена за изработката на сайт и неговото публикуване в интернет пространството! В същото време уеб сайта, създаден от няколко страници, може да се развива и разширява напред във времето на практика без предели!

{xtypo_rounded4}Като цяло бихме обобщили, че за 100 българси лева вложени в изработка на сайт вие имате реалната възможност да се сдобиете с красив и функционален уеб сайт базиран на CMS система за контрол на съдържанието и с не ограничена възможност за бъдещо развитие.{/xtypo_rounded4}

{xtypo_button1}Запитване за сайт{/xtypo_button1}

Разгледай проекти