Вход


Какво трябва да знаем при поръчката за изработка на сайт?

00000 all pages k 606 205 3

orange line300 001

 Какво трябва да знаем при поръчката на уеб сайт

Изработка на сайт и уеб дизайн услуги, консултации по изработка на уеб сайт и уеб дизайн. От поръчката за изработка на сайт и уеб дизайн до тяхното завършване, поддръжка и обслужване. За по голяма яснота на кратко ще обясним на кои неща трябва да обърнете по сериозно внимание при поръчката за изработка на уеб сайт.

Първо съотношението цена-качество в някои случай е уловка.

Високата цена на сйта не винаги гарантира, че ще получите точно това, което ви е необходимо.

Поръчвайки изработка на сайт трябва да имате предвид, че базовата цената се формира най вече от наколко основни фактора:

Времето и количеството труд, които са изразходени за изработката на уеб сайт. Това са относителни понятия, тъй като колкото е по-опитен екипът изработващ сайта, толкова по-малко време ще му е необходимо за изработка на уеб сайт. Съответно се получава уебсайт на ниска цена.

Разширения(компоненти,модули и добавки)

С използването на допълнителни разширения при изработката на сайта му се дава конкретно предназначение според нуждите на клиента.
Разширенията могат да бъдат различни по вид и по брой. В някои случаи точно тяхното предназначение и брой изиграват определяща роля при формирането на ниска цена за изработка на уеб сайт.

Трябва да бъдете много внимателни при поръчката за изработка на сайт за да не ви се наложи да плащате за допълнителни разширения(компоненти,модули и добавки),които не са необходими, и сайта спокойно би се справил със задачите си без тях! На пример при изработката на сайт за интернет радио не е задължително, но би могло да има потребителски чат, докато за зъболекарски кабинет чата просто би качил цената на сайта безсмислено.

 

 

Мобилно меню

    Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. С посещението си Вие се съгласявате с използването на бисквитки!      СЪГЛАСЕН СЪМ!