Вход


Често задавани въпроси

 

Колко ще ми струва изработката на уеб сайт?

aqua

Най важният въпрос! 

Нашите цени за изработка на сайт започват от 100.00 лева.

Изключително много държим на това, отношенията ни с нашите клиенти да са  максимално прозрачни!

За всеки заявен проект предварително калкулираме крайна цена и срок за изработка. Започваме работа по изработката на сайта, след като клиентът окончателно е одобрил цената и срока за изработка.

За улеснение на нашите клиенти сме формирали няколко пакета за изработка на уеб сайт и изработка на онлайн магазин с предварително указани цени и функции. Описали сме и как и сами да калкулирате ориентировъчна цена, на нашата страница "Цени за изработка на сайт"  

Кога плащам и как?

aqua

НИКАКВА ПРЕДПЛАТА!! 

Държим да се знае:

Ние не вземаме предплата за изработка на уеб сайт и онлайн магазин.

Заплащате изработеният по Ваша заявка уеб сайт, след като е напълно готов и сте го тествали при реални условия в онлайн пространството.

Можете да се откажете от проекта по всяко време, дори и след окончателното му завършване, без това да навреди ни най-малко на добрия тон на нашите взаимоотношения.

Трудът и времето за изработка на уеб сайта при отказ от страна на клиента остава изцяло за сметка на нашето студио!

Заплащането на извършена от нас услуга става по банков или касов път, след надлежно издадена от нас фактура.

Какво представляват уеб сайтавете, които изработвате?

aqua

Уеб сайтове, които работят!

Уеб сайтове, без ограничение за разширяване в бъдеще!

Всички уеб сайтове, които изработваме са базирани на CMS (Система за управление на съдържанието) и притежават удобен административен панел на български език.

Тази система притежава огромна възможност за разширяване в бъдеще, като няма ограничение в количеството материали, които ще бъдат публикувани на сайта.

Това на практика позволява първоначалната инвестиция за изработка на сайта да е минимална - 100.00 лева и при появила се в последствие нужда постепенно да се развива.

Къде да погладна в действие изработен от Вас уеб сайт или онлайн магазин?

aqua

В нашият раздел "Продукти" и подраздели "Онлайн магазини", "Уеб сайтове" и "Продуктови каталози" можете да разгладате и тествате изрботени от нас продукти, както и директно да изберете подходящият за Вас, като уеб дизайн и функционалност.

 

И накрая но не последно място, Вие ще имате възможност да разгледате и тествате в реални условия Вашият напълно завършен проект!

Наколко причини, които смятаме за основателни за да не се публикуват изработени сайтове преди време:

 Поради изключително бързото напредване на технологиите, сайтове, които до скоро са се смятали за "висш пилотаж" в уеб дизайна, много бързо започват да ни изглеждат смешни и нелепи.
 

Представянето от уеб дизайнера на портфолио предполага преход от неговия сайт към изработения. Ако съдържанието на сайта, на който е препратен клиента не му хареса, има голяма вероятност той да не се върне обратно никога!
 

Поставянето на линк към който и да е от сайтовете се явява реклама на самия сайт.
 

Съществуват ниско бюджетни сайтове, които отговарят на ниската цена, заплатена за изработването им и тяхното поставяне в портфолио не винаги е целесъобразно.
 

Има сайтове, изработени по всички правила на уеб дизайна и извършващи перфектно предназначението си, които могат да се сторят не до там привлекателни на клиента и той да потърси друга възможност.
 

Има сайтове, на които собствениците са премахнали линка към уеб дизайнерското студио - поставянето на връзка към такъв сайт е неразумно.
 

Има първокласно изработени сайтове, на които собствениците, упражнявайки правото си на такива да редактират, добавят и премахват материали и следвайки собствените си непрофесионални разбирания за "хубав и лош сайт", създават такава бъркотия, която всяко уважаващо себе си студио не би представило като свой проект. (Точно такива случаи се срещат доста често).

 

 

Имам въпрос, чийто отговор не виждам тук!

aqua

Разбира се, винаги ще има още въпроси, отговорите на които ще Ви интересуват!  

Можете да зададете своя вапрос по линка по-долу, ние ще Ви отговорим персонално!  

 

Мобилно меню

    Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. С посещението си Вие се съгласявате с използването на бисквитки!      СЪГЛАСЕН СЪМ!